Jep <=> merr
Pa asnje shpenzim ne financen juaj !


Nje mundesi e re per te gjithe ata te cilet kerkojne ose japin produkte apo sherbime ne nje sistem pa perdorur para ...

Rregjistrohu Na vizitoni

Cfare ju duhet te dini ?


Ky sherbim vjen per here te pare mes jush , duke ju mundesuar publikimin e produkteve apo sherbimeve te cilat ju mund t'i kembeni me perdoruesit e tjere aktive , ne te cilin mund te publikoni kerkesat juaja per ate qe deshironi te perfitoni apo per te dhene ate qe nuk ju duhet me...

Si nje faqe "e re" do te ishim shume te kenaqur duke na ndihmuar me mendimet juaja per permiresimin e ketij sherbimi si dhe duke njoftuar njerezit qe njihni per tu bashkuar me perdoruesit e tjere per te ndare cfaredo qe ju duhet apo deshironi ta jepni ne kembim te nje produkti apo sherbimi tjeter te nevojshem...

Gjithashtu mirepresim kedo qe deshiron te bashkepunoje mbi kete projekt !

Nese keni pyetje ose sugjerime per menyren e funksionimit , apo deshironi te jeni nje nga bashkepunetoret per te zhvilluar me tej projektin ju lutemi kontaktoni ne adresat tona te email-it